U okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Opštini Odžaci koji će se održati u nedelju 23.04.2017. godine , u poseti Opštinskom Odboru SDP Srbije u Odžacima bio je bio je visoki funcioner SDP Srbije i Pokrajinski sekretar za energetiku , saobraćaj i građevinarstvo Nenad Grbić.

Grbić je je posetio sedište Opštinskog odbora SDP Srbije u Odžacima kao i štand kojom prilikom se susreo sa članovima, simpatizerima i građanima i poručio im da se i u prethodne 4 godine radilo na infrastrukturi i izgradnji škola, bolnica, puteva, i da će se i u narednom periodu raditi u tom pravcu.

– Većina mladih nam odlazi iz manjih sredina kao što su Odžaci u potrazi za poslom i zato mi u saradnji sa ljudima iz lokala imamo obavezu da pokušamo da obezbedimo što više sredstava za razvojne projekte u skladu sa proklamovanom politikom predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića koji se zalaže za ujednačen razvoj svih opština – rekao je Grbić.

Na sastanku sa Predsednicom privremenog organa opštine Odžaci Latinkom Vasiljković bilo je reči i o konkretnim projektima i planovima lokalne samouprave vezanim za saobraćajnu infrastrukturu, unapređenje energetske efikasnosti i pripremu planske dokumentacije, što su sve oblasti iz nadležnosti Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

U razgovoru sa medijima, Grbić je podsetio građane da treba da podrže koalicionu listu okupljeno oko SNS i zaokruže br. 1 jer time glasaju za bržu, bolju i jaču Srbiju.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page