Jasmina Valent profesorica francuskog jezika i književnosti kandidatkinja je SDP Srbije za odbornicu na listi Aleksandar Vučić – brže, jače, bolje koju je podnela koalicija na čelu sa Srpskom naprednom strankom. Lista ja proglašena kao prva, što znači da će biti pod rednim brojem jedan na glasačkom listiću za lokalne izbore zakazane za 23. april.

Aktivisti SDP Srbije su tokom kampanje za lokalne izbore uspešno animirali građane Odžačke opštine. Prilikom poseta, stranački funkcioneri naišli su na dobar prijem kod birača, jer je SDP Srbije već odavno u Odžacima prepoznatljiva ne samo po lideru partije Rasimu Ljajiću, već i po kvalitetnim ljudima u svih 9 naseljenih mesta odžačke opštine koji vode Opštinski odbor SDP Srbije.

Milivoj Jovkić, predsednik OO SDPS Odžaci, kaže da ovo nije prvi put da Odžački SDPS nastupa u koaliciji za lokalne ibore sa SNS. “

Prošli put , na lokalnim izborima u decembru 2013. godine ostvarena je  pobeda , gde je koalicija okupljena oko SNS osvojila više od 60 posto glasova , i kada je Opštinski odbor SDP Srbije u Odžačkoj opštini dao svoj veliki diprinos. Po svemu sudeći tako će biti i opet, jer je Opštinski odbor odlično organizovan i spreman za izborni dan. Izvršene su sve pripreme , a kampanja koja je trajala tri nedelje, odnosno od završetka Predsedničkih izbora, bila je besprekorno organizovana i sprovedena. Kancelarija Opštinskog odbora bila je otvorena svaki dan kampanje i u njoj su se svakodnevno okupljali aktivisti u cilju planiranja i realizovanja aktivnosti. Štand SDP Srbije bio je dosta posećen i na taj način je ostvarena dobra komunikacija sa građanima“, istakao je Jovkić.

U okviru predizborne kampanje u poseti Opštinskom Odboru SDP Srbije u Odžacima bili su Predsednik Pokrajinskog odbora SDPS i Državni sekretar Nenad Ivanišević , Pokrajinski sekretar za energetiku , saobraćaj i građevinarstvo Nenad Grbić,Pomoćnica pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku demografiju i ravnopravnost polova Tamara Mohači i Pomoćnik Pokrajinskog sekretara u Sekretarijatu za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Slavoljub Arsenijević

Grbić je 13.aprila posetio sedište Opštinskog odbora SDP Srbije u Odžacima kao i štand kojom prilikom se susreo sa članovima, simpatizerima i građanima i poručio im da se i u prethodne 4 godine radilo na infrastrukturi i izgradnji škola, bolnica, puteva, i da će se i u narednom periodu raditi u tom pravcu.

– Većina mladih nam odlazi iz manjih sredina kao što su Odžaci u potrazi za poslom i zato mi u saradnji sa ljudima iz lokala imamo obavezu da pokušamo da obezbedimo što više sredstava za razvojne projekte u skladu sa proklamovanom politikom predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića koji se zalaže za ujednačen razvoj svih opština – rekao je Grbić.

Grbić se susreo i sa Predsednicom privremenog organa opštine Odžaci Latinkom Vasiljković. Na sastanku sa Predsednicom Privremenog organa opštine Odžaci Latinkom Vasiljković bilo je reči i o konkretnim projektima i planovima lokalne samouprave vezanim za saobraćajnu infrastrukturu, unapređenje energetske efikasnosti i pripremu planske dokumentacije, što su sve oblasti iz nadležnosti Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

U razgovoru sa medijima, Grbić je podsetio građane da treba da podrže koalicionu listu okupljeno oko SNS i zaokruže br. 1 jer time glasaju za bržu, bolju i jaču Srbiju.

j3

Poslednjeg dana kampanje u četvrtak 20.aprila u poseti Opštinskom Odboru SDP Srbije u Odžacima bili su visoki funcioner SDP Srbije, Predsednik Pokrajinskog odbora SDPS i Državni sekretar Nenad Ivanišević , Pomoćnica pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku demografiju i ravnopravnost polova Tamara Mohači i Pomoćnik Pokrajinskog sekretara u Sekretarijatu za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Slavoljub Arsenijević koji su se sastali sa Predsednicom privremenog organa opštine Odžaci Latinkom Vasiljković i direktoricom Centra za socijalni rad Gordanom Lukić. Nakon toga su sa rukovodstvom SDP Srbije iz Odžaka bili u poseti članovima Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Zlatna barka” u Odžacima. U razgovoru sa predsednikom Draganom Studenom Državni sekretar Nenad Ivanišević , Pomoćnica pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku demografiju i ravnopravnost polova Tamara Mohači i Pomoćnik Pokrajinskog sekretara u Sekretarijatu za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Slavoljub Arsenijević upoznali su se sa radom, aktivnostima, planovima, kao i problemima sa kojima se suočava to udruženje.

Na kraju ovog dinamičnog dana Opštinski odbor SDP Srbije iz Odžaka priredio je za goste prigodan koktel sa zakuskom.

Predsednik Opštinskog odbora SDP Srbije iz Odžaka Milivoj Jovkić se zahvalio funkcionerima SDPS koji su posetili Odžačku opštinu i podržali kampanju, a takođe se zahvalio i članovima Opštinskog odbora SDPS koji su svakog dana kampanje u poslednje tri nedelje bili vrlo aktivni , kako bi se postigao što bolji rezultat na izborima.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page