Rođena na Homoljskim planinama 1972. Godine, sa deset godina se seli sa porodicom u Petrovac na Mlavi gde završava osnovnu i srednju školu. Upisuje najpre Pravni fakultet u Beogradu, da bi posle treće godine upisala Fakultet dramskih umetnosti, odsek – gluma, u klasi prof. Vladimira Jevtovića.

Zaposlena u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, ali  u pozorištu Balkan Novi Pokret se ostvaruje i kao pisac brojnih pozorišnih dela i kao reditelj. Igrala je gotovo na svim značajnim scenama beogradskih pozorišta. Aktivno se bavi pedagoškim i edukativnim radom, najpre na Akademiji umetnosti, a potom u posebnim programima i radionicama.

Dobitnica je više domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja kao glumica i kao autor pozorišnih predstava, kao što su: dve Zlatne kolajne  koju dodeljuje stručni žiri  i žiri publike za najbolju monodramu na Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu,  nagrada za najbolju glumicu Festivala malih scena u Sarajevu, nagrada za najbolju glumicu festivala monodrame u Korči, nagrada za najbolju glumicu Radio Beograda za 2010. godinu…

Sa pozorišnom trupom Balkan Novi Pokret, koju je sa dr. Prof. Milovanom Zdravkovićem osnovala  1999. godine, učestvovala na više od dvadeset međunarodnih pozorišnih festivala gde je dobila brojna priznanja (London, Edinburg, Italija, Albanija, Grčka, Turska, Slovenija, Moldavija, Bugarska…)

Živi u Beogradu, udata je i  ima dve ćerke.