U četvrtak 14. marta 2019. godine, u Beloj Crkvi formiran je nov Opštinski odbor SDP Srbije. Za predsednika je izabran Licko Ferenc, za potpredsednika Dragan Nikolić , a članovi predsedništva su poverenici iz svih 14 naseljenih mesta, pred kojima je postavljen zadatak da formiraju nove Mesne odbore.
– U dva navrata je ova ekipa, koja se posle duže pauze ponovo okupila, samostalno prelazila izborni cenzus, istakao je novoizabrani predsednik Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije u Beloj Crkvi, Licko Ferenc. Obraćajući se novim članovima Opštinskog odbora on je izrazio verovanje da će okupljrni u novu političku organizaciju, uz ideju socijaldemokratije ponovo imati ozbiljne rezultate u ovoj lokalnoj zajednici Južnog Banatra.

Izbornom sastanku su prisustvovali i potpredednik Pokrajinskog odbora i poslanik u Skupštini AP Vojvodine, profesor doktor Rajko Mijović i predsednik Izvršnog odbora PO SDP Srbije za Vojvodinu, Slavoljub Arsenijević koji je tom prilikom najavio nove izborne konferencije u još nekoliko opština Južnog Banata.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page